Question: Wie is de oprichter van Second Love?

Erik Drost, oprichter van datingsite Second Love, moet er vooral om lachen.

Hoe lang bestaat Second Love?

Second Love is een datingsite voor iedereen die wil flirten, op zoek is naar een affaire of een spannend contact. Op de site staan mannen en vrouwen ingeschreven, sinds de start in 2008 zijn er nu 900.000 profielen aangemaakt.

Hoeveel gebruikers heeft Second Love?

Bij de start fronsten velen hun wenkbrauwen, maar Second Love, de site voor discreet vreemdgaan viert zijn tiende verjaardag. Er zijn meer dan 900.000 leden en oprichter Erik Drost staat nog altijd vierkant achter zijn concept.

Wie zit er op Second Love?

Second Love is er alléén voor getrouwde mannen en vrouwen die serieus op zoek zijn. Alle profielen worden beoordeeld, zo weet je zeker dat jouw flirt geen fata morgana is. Vind het geluk en trek jezelf uit de sleur, al vanaf €25,83 per maand. Hoe langer het abonnement, hoe lager de kosten per maand.

Is Second Love veilig?

Voor mensen die op zoek zijn naar een site als Second Love, zal discretie hoog in het vaandel staan. Dat begrijpt Secondlove uitstekend. Zo worden je persoonsgegevens nooit met iemand gedeeld, en versleuteld opgeslagen. Daarnaast geven ze je tips om nog anoniemer te zijn.

Hoe betrap ik mijn partner app?

Altijd al willen weten wat je partner uitspookt op zijn of haar telefoon? Met de nieuwe app Yona kun je hem of haar dag en nacht nauwlettend in de gaten houden. Nu kun je met één druk op de knop checken of je wederhelft porno kijkt, online poker speelt of die ene serie aan het bingewatchen is.

Hoe betrap je je partner?

Ga op zoek naar geheimen. Let goed op of er niet een geheime telefoon in huis is die je partner gebruikt om te voorkomen dat jij hem of haar via de telefoon kunt betrappen. Kijk ook de prullenbak op zijn of haar computer na—–mensen gooien vaak dingen in de prullenbak, maar vergeten die vervolgens te legen.

Waar zit mijn vriendin?

De app voor Android-gebruikers Dit doe je door in de app het telefoonnummer van je partner in te voeren. Vervolgens check je gemakkelijk de locatie waar hij of zij zich bevindt. De Find My Boyfriend Locator zorgt ervoor dat je niet ongezien de telefoon van je partner hoeft te bemachtigen.

Welke apps gebruiken mensen die vreemdgaan?

Feitelijk gezien beschikt alleen VictoriaMilan over een eigen app (Android) en bedoelen we in de gevallen van SecondLove en NovaMora de mobiele versies van de website. Deze zijn inmiddels zo ver doorontwikkeld dat ze niet van een echte app te onderscheiden zijn.

Hoe kan ik weten waar mijn man zit?

Bemachtig de telefoon van je man en ga naar Instellingen. Ga nu naar Privacy en vervolgens naar Locatievoorzieningen. Nu tik je op Systeem en vervolgens op Veel bezochte locaties. De iPhone opent een kaart met alle locaties waar de telefoon, ofwel je man, de afgelopen tijd is geweest.

Hoe kun je je vriendin betrappen?

Ga op zoek naar geheimen. Let goed op of er niet een geheime telefoon in huis is die je partner gebruikt om te voorkomen dat jij hem of haar via de telefoon kunt betrappen. Kijk ook de prullenbak op zijn of haar computer na—–mensen gooien vaak dingen in de prullenbak, maar vergeten die vervolgens te legen.

Contact us

Find us at the office

Hurtarte- Aminov street no. 34, 93309 The Valley, Anguilla

Give us a ring

Oluwadamilola Gleich
+93 552 509 928
Mon - Fri, 8:00-17:00

Tell us about you