Question: Hoe weet je of iemand op Happn zit?

Om een gebruiker op je Timeline te vinden, moet deze gebruiker ingelogd zijn, overeenkomende voorkeuren hebben en je tegengekomen zijn. Mensen die je eerder bent tegengekomen, kun je ook terugvinden op de Map door alle plekken te doorzoeken waar je bent geweest.

Kan ik zien wie ik geliked heb op Happn?

Om de lijst met mensen die je Geliket hebben te kunnen bekijken, moet je over een Premium abonnement beschikken. Ga hiervoor naar « Mijn voorkeuren » of naar je « App instellingen » (in « Mijn account ») en tik op de knop « Ontdek happn Premium ».

Wie kan mij zien op Happn?

Als jij kunt zien waar iedere Happn-gebruiker in jouw directe omgeving zich bevindt – en wanneer ze daar waren – kunnen andere gebruikers die informatie ook over jou zien.

Wat is onzichtbaar geliked op Happn?

Als je iemand tegenkomt die je leuk vindt: 1. kun je deze persoon onzichtbaar Liken (❤️ knop), je Like blijft geheim tenzij het wederzijds is!

Wie heeft mij geliked op Happn?

Vind je iemand leuk dan kun je klikken op het rode hartje. Het hartje is anoniem, dit wil zeggen dat iemand anders geen bericht hiervan krijgt tenzij jullie elkaar beiden leuk vinden. Vind jij iemand leuk maar diegene jou niet, dan loop je in elk geval geen blauwtje.

Wat is een FlashNote bij Happn?

Met de FlashNote kun je een persoonlijk bericht sturen naar een happner zelfs al voordat je een Crush hebt. Het is de zekerste manier om op te vallen bij die ene leuke persoon. Met een FlashNote reageer je op een specifiek onderdeel van een profiel (foto, beschrijving, plaats waar je elkaar bent tegengekomen).

Wat betekent Enkele dagen geleden actief op Happn?

Een gebruiker wordt als «Actief» beschouwd vanaf het moment dat hij of zij de app geopend en gebruikt heeft.

Is Happn goed?

Alles bij elkaar opgeteld maakt Happn een leuke en laagdrempelige app. Het werkt eenvoudig en is erg duidelijk. Een ander voordeel (of nadeel) van de app is dat je kunt zien wanneer iemand voor het laatst actief is geweest.

Wat betekent het als ik op Badoo hartje krijg?

Bij deze matches staat een hart-icoon vermeld zodat je weet dat het iemand is die je ontmoet hebt via het Kennismakingsspel.

Wat is een FlashNote?

Een FlashNote is een melding die je stuurt naar iemand die je leuk vindt. Deze persoon kan ervoor kiezen je FlashNote te beantwoorden of te negeren. Een FlashNote sturen is de beste manier om je te onderscheiden.

Hoe verwijder je een match op Happn?

Hou je vinger ingedrukt op het icoontje van de Happn app, totdat de app begint te wiebelen. Klik op het kruisje om de app te verwijderen.

Wat betekent hartje op Happn?

Degene verschijnt wel weer op je schermpje als je hem of haar nog een keer tegenkomt. Vind je iemand leuk dan kun je klikken op het rode hartje. Het hartje is anoniem, dit wil zeggen dat iemand anders geen bericht hiervan krijgt tenzij jullie elkaar beiden leuk vinden.

Wat betekent Enkele uren geleden actief op Happn?

Een gebruiker wordt als «Actief» beschouwd vanaf het moment dat hij of zij de app geopend en gebruikt heeft.

Wat kost Happn?

De basisfuncties van happn zijn gratis: je kunt andere happners tegenkomen, zoveel mensen Liken als je wilt, Crushen, je Crushes berichten sturen, CrushTime spelen en jezelf onzichtbaar maken zonder je te abonneren op happn Premium. Om gebruik te maken van de extra functies, kun je je abonneren op happn Premium.

Hoe werkt Badoo kennismakingsspel?

In het kennismakingsspel worden er je verschillende partners voorgesteld met de vraag of je hen wil leren kennen. Als je ja antwoordt, krijgt de andere persoon melding dat je hem/haar leuk vindt.

Contact us

Find us at the office

Hurtarte- Aminov street no. 34, 93309 The Valley, Anguilla

Give us a ring

Oluwadamilola Gleich
+93 552 509 928
Mon - Fri, 8:00-17:00

Tell us about you