Question: Hvor er de mest populære datingsider i Danmark?

8. Dating.dk – den største datingside i Danmark. Ifølge Dating.dk er ifølge tjenesten Danmarks største datingside med flest aktive profiler, ligesom det ifølge Trustpilot er den tjeneste, danskerne tilsyneladende foretrækker.

Hvilke datingsider?

Zoosk. En gratis datingside, du kan oprette en datingprofil på, er Zoosk. Match. Denne datingside gør alt for at give brugerne mulighed for at stable et helt særligt møde på benene. Dating.dk. Du kan oprette en gratis profil på Dating.dk, som er Danmarks største datingsite. Be2. Partner med niveau. NextLove.Mar 3, 2019

Hvem står bag single DK?

Datingsiden har nemlig eksisteret siden 1999, hvorfor det – af danske datingsider – kun er Dating.dk, der er ældre. Denne blev nemlig lanceret året før. Folkene bag Single.dk har gennem tiden investeret meget i markedsføring, hvorfor kendskabsgraden til sitet i dag er rigtig, rigtig høj.

Hvad betyder de forskellige ikoner på Tinder?

Hold øje med den blå stjerne på potentielle matches profiler for at se, hvem der har sendt dig et Superlike. Hvis du gerne vil have svar lidt hurtigere, så opgradér til Tinder Gold™, hvor du kan se alle, der synes godt om dig.

Contact us

Find us at the office

Hurtarte- Aminov street no. 34, 93309 The Valley, Anguilla

Give us a ring

Oluwadamilola Gleich
+93 552 509 928
Mon - Fri, 8:00-17:00

Tell us about you