Question: Wat kost Ourtime?

De kosten bij Ourtime zijn als volgt: 1 maand: €29,99. 3 maanden: €21,99 per maand. 6 maanden: €14,99 per maand.

Is Our Time gratis?

Met een gratis account op Ourtime kun je een eigen profiel aanmaken en toevoegen aan het ledenbestand van de site. Je kunt ook op zoek naar andere profielen via de zoekmachine, matches zoeken met de Carrousel, profielen uitgebreid bekijken, flirts versturen en ook leuke profielen toevoegen aan je favorietenlijst.

Is Ourtime hetzelfde als Lexa?

Ourtime is een internationaal concept voor jonge 50-plussers die klaar zijn voor een liefdesavontuur. De site is van dezelfde makers als Lexa.nl en heeft hetzelfde frisse uiterlijk en gebruiksgemak.

Hoe betrouwbaar is our time?

Deze datingservice van Lexa geeft via haar site uitleg over betrouwbaarheid en veiligheid. Ourtime stelt zich in te zetten voor de veiligheid van al haar klanten. Persoonsgegeven worden beschermd, het zijn 100% gecontroleerde profielen, je houdt zelf de controle en het is betrouwbaar.

Hoe kom ik van Ourtime af?

Opzeggen per mail. Je kunt ervoor kiezen om je abonnement per mail op te zeggen. Dit doe je door een mail sturen naar de Ourtime klantenservice op customcare@contact.lexa.nl. Opzeggen met het contactformulier. Naast een mail sturen, kun je er ook voor kiezen om Ourtime via hun contactformulier op te zeggen.Aug 21, 2019

Hoe betrouwbaar is Elite dating?

EliteDating is oplichterij! Elitedating zou beter illegaal verklaard worden. Eigenlijk wanneer een klant zich inschrijft en betaalt, dan is het zoals een soort contract. Dit betekent dat EliteDating verplicht is om een eerlijke dienst te leveren. Maar er ONTBREEKT alle vormen van een eerlijk dienst bij EliteDating.

Hoe verwijder ik mijn Parship account?

Een kosteloos lidmaatschap kan worden opgezegd door het aanklikken van de link Profiel verwijderen in de rubriek Mijn Profiel / Gegevens & instellingen / Profielstatus en het bevestigen van de verwijdering door het invoeren van het zelfgekozen wachtwoord.

Is lexamore gratis?

Maar je kunt je op beide sites alvast gratis inschrijven en zo een indruk krijgen van de aangeboden diensten. Lexa.nl en Lexamore zijn twee aparte datingsites, die onderdeel uitmaken van dezelfde groep (Meetic). Je kunt je op beiden sites gratis inschrijven en zo een indruk krijgen van de aangeboden diensten.

Hoe werkt ELITEDATING?

De ELITEDATING-methode selecteert op basis van verschillende factoren uw partnervoorstellen. Met de persoonlijkheidstest worden uw karaktereigenschappen en individuele wensen in kaart gebracht zodat een volledig persoonlijkheidsprofiel kan worden aangemaakt. Dit vormt de basis van de matchingmaking.

Is ELITEDATING gratis?

Aan het basislidmaatschap van ELITEDATING zijn geen kosten verbonden. Je maakt een gratis profiel aan en je word aan ons ledenbestand toegevoegd. Tijdens je registratie word je ook gevraagd een persoonlijkheidstest in te vullen, bestaande uit 280 meerkeuzevragen.

Contact us

Find us at the office

Hurtarte- Aminov street no. 34, 93309 The Valley, Anguilla

Give us a ring

Oluwadamilola Gleich
+93 552 509 928
Mon - Fri, 8:00-17:00

Tell us about you