Question: Wat is de beste datingsite voor 50 plus?

50liefde – ideale datingsite voor 50 plussers 50liefde wordt gezien als één van de grootste concurrenten van 50plusmatch en geeft senioren de kans om veilig online te daten.

Is Tinder voor 50 plus?

Het is als 50 plusser helemaal niet zo makkelijk om een nieuwe partner te vinden. Ons platform werkt vergelijkbaar met Tinder en maakt het mogelijk om verschillende profielen aan elkaar te matchen. Maar dan uiteraard wel speciaal voor mensen die 50+ zijn.

Is Tinder ook voor ouderen?

We kennen allemaal Tinder, maar nu er is ook een app Klup: voor actieve, ondernemende en sociale ouderen. Speciaal voor een groeiende groep ondernemende, moderne ouderen is er iets nieuws op de markt. Klup, een app waarmee actieve ouderen gemakkelijk nieuwe vrienden kunnen maken.

Hoe werkt Tinder 50 Plus?

Iedere 12 uur krijg je 100 likes om uit te delen op Tinder. Wanneer je de grens van de 100 likes hebt bereikt krijg je een popup waarin wordt vermeld dat je in 12 uur nieuwe likes krijgt. Vervolgens heb je de optie op Tinder Plus aan te schaffen zodat je onbeperkt likes hebt.

Hoe oud moet je zijn voor Tinder?

De minimumleeftijd voor Tinder is 18 jaar.

Hoe werkt Tinder het beste?

Wat is een match op Tinder? Zodra je iemand naar de rechterkant hebt geliked (door te swipen naar rechts) wordt jouw profiel voorgelegd aan die persoon. Swiped die persoon ook naar rechts, dan hebben jullie een match. Wanneer de andere persoon jou niet terug liked hebben jullie geen match.

Contact us

Find us at the office

Hurtarte- Aminov street no. 34, 93309 The Valley, Anguilla

Give us a ring

Oluwadamilola Gleich
+93 552 509 928
Mon - Fri, 8:00-17:00

Tell us about you